Wedstrijd van de week

Swift – SVL

Na een rustig weekend met inhaal en beker wedstrijden staat er komend weekend weer een compleet programma op de rol. Speelronde twaalf, en we zijn halverwege de tweede periode, levert een aantal zeer interessante wedstrijden op. Onze wedstrijd van de week komt uit de zaterdag eerste klasse A waar Swift het opneemt tegen SVL (vijfde plaats op twee punten van Swift). Het Amsterdamsche Voetbal zal zoals gebruikelijk een samenvatting maken van het duel.

Swift is als enige Amsterdamse club vertegenwoordigt  in de zaterdag eerste klasse A. Waar de club  het vorig seizoen nog opnam tegen Ajax, DVVA en HBOK moet het nu alleen de Amsterdamse eer hooghouden.  De ploeg van David Vecht staat na elf wedstrijden op een gedeelde tweede plaats maar heeft wel al zeven punten achterstand op koploper Breukelen.

David Vecht liet eerder al weten aan Het Amsterdamsche Voetbal dat Breukelen echt nog wel punten zou gaan verspelen.  De laatste twee wedstrijden was het vooral Swift dat punten morste. Tegen Zwaluwen’30 (gedeeld tweede met Swift) is dat niet rampzalig maar tegen het op de laatste plaats staande Castricum was het toch wel erg duur puntverlies.

Willen de Amsterdammers, net als vorig seizoen, meedoen om de prijzen dan zal een overwinning aanstaande zaterdag meer dan welkom zijn. Swift moet het in ieder geval doen zonder de geschorste Tijs Boeting. Boeting scoorde dit seizoen vijf van de 21 (bijna 20%) doelpunten voor Swift.

De wedstrijd aan het Olympiaplein begint om 14:30 uur. Een samenvatting en reacties van het duel is vanaf zondagmiddag te zien op onze site.

De wedstrijd van de week wordt mede mogelijk gemaakt door Cafe Toko (Albertcuijpstraat 124) en IP Led uit Vianen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)