‘T Knooppunt neemt per direct afscheid van Carmelo Nieddu

Een dag voor de start van de play-offs om het landskampioenschap zaalvoetbal heeft ‘T Knooppunt gisteren (maandag) per direct afscheid genomen van Carmelo Nieddu. De 50-jarige oefenmeester krijgt daardoor niet de kans om de Amsterdammers aan de landstitel te helpen. Najib Taki maakt het seizoen af.

Zondag werd bekend dat Nieddu voor drie seizoenen heeft getekend bij Gelko Hasselt, waarmee hij terugkeert in België. Hij had de intentie om het seizoen af te maken bij ‘T Knooppunt en afscheid te nemen met de landstitel, maar dat veranderde snel. “‘T Knooppunt heeft in goed overleg besloten per direct afscheid te nemen van trainer Carmelo Nieddu. Morgen staat de eerste wedstrijd van de play-offs op het programma tegen FC Eindhoven. Het bestuur heeft het volste vertrouwen in de selectie die onder leiding van Najib Taki de play-off wedstrijden zal afwerken. Wij wensen Carmelo Nieuddu veel succes in zijn verdere loopbaan”, luidt de verklaring op de website van de club.

“Ik heb bij deze club een fantastische tijd meegemaakt, waarin ik fijne mensen heb leren kennen die ik nooit zal vergeten”, zegt de Belgische trainer tegen Sportbeat. “Ik wens hen veel succes in de play-offs die van start gaan, want zowel de spelers, de supporters als het bestuur verdienen deze titel na een jaar hard werken.”

Nieddu nam in december 2015 het stokje over van de vertrokken Khalid Elbaz. Hij leidde de Amsterdammers naar de bekerwinst in 2016, maar verloor vervolgens de finale om het landskampioenschap na strafschoppen van stadgenoot ASV Lebo. Ook in de bekerfinale van dit seizoen ging het tijdens de strafschoppenserie mis tegen FC Marlene. Nieddu werkte anderhalf jaar bij ‘T Knooppunt. Wie er volgend seizoen voor de groep staat is nog niet bekend.

Foto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)