Tarik Oulida begint voetbalschool bij FC Blauw-Wit

Oud Ajacied en Champions League winnaar, Tarik Oulida, begint samen met de ex prof Remco Lew en de wereldberoemde straatvoetballer Edward van Gils een voetbalbalschool bij FC Blauw-Wit. Onder de naam Soccer-Kings bieden zij, vanaf 2 maart, onder meer professionele techniektrainingen en voetbalclinics aan voor voetballers tot twaalf jaar.

Voor alle kinderen onder de twaalf jaar zullen de trainingen van Soccer-Kings geschikt zijn. Of je nu op doel staat of in de spits, jongen of meisje bent. Voor iedereen hebben ze bij Soccer-Kings een geschikte training klaarliggen. Om mee te mogen doen bij de training is het ook niet verplicht om lid te zijn van FC Blauw-Wit. Voor keepers hebben ze speciaal trainingen die door Stephan Veenboer gegeven worden. Stephan heeft onder meer een verleden als keeper bij Vitesse en Jong Oranje.

Remco Lew (geheel links) en Tarik Oulida met een aantal deelnemers aan Soccer-Kings
Remco Lew (geheel links) en Tarik Oulida met een aantal deelnemers aan Soccer-Kings

Het voetballen in een kleine ruimte wordt door Soccer-Kings heel belangrijk gevonden. In tegenstelling met vele andere voetbalscholen zal deze vaardigheid veel beoefend worden. Op techniek zal veel getraind worden en zal ook de nadruk liggen. Naast de aandacht op de techniek is het belangrijkste dat de kinderen plezier in het voetbal hebben. Het fun in voetbal zal vooral bewerkstelligt worden als de kinderen hun aangeleerde technieken goed kunnen toepassen en zelf ook verbetering opmerken.

Om te kijken of deze voetbaltrainingen voor jou geschikt zijn, is er zondag 16 februari bij FC Blauw-wit om 10.30 een open dag.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)