Teamleider Legmeervogels Jan Feddema (70) overleden

Jan Feddema, sinds vier jaar teamleider van het eerste elftal van Legmeervogels is afgelopen vrijdag op zeventig-jarige leeftijd overleden. Afgelopen woensdag reisde hij met de selectie nog mee naar Barcelona.

Een dag later, donderdag, keerde Feddema al weer terug naar Nederland wegens ziekteverschijnselen. Afgelopen vrijdag overleed Feddema. Binnen de club is geschokt gereageerd op het overlijden van Fennema.

Feddema kwam als speler uit voor het Amstelveense NFC en Uithoorn, de voorloper van Legmeervogels. Hij is altijd aan de club verbonden gebleven en sinds zes jaar fungeerde hij als teamleider. Eerst onder Stefan Teeken en de laatste jaren naast de huidige trainer Jack Honsbeek.

condoleance jan feddema

In het clubhuis van Legmeervogels ligt een condoleanceregister waar al door veel leden een reactie is achtergelaten. De crematie zal plaatsvinden op vrijdag 15 januari om 11:30 uur bij begraafplaats Driehuis-Westerveld. Donderdag 14 januari kan er van 19:00 tot 20:00 uur afscheid worden genomen van Jan Feddema in het clubhuis van Legmeervogels.

Het Amsterdamsche Voetbal wenst de familie, vrienden en Legmeervogels veel sterkte in deze zware tijd.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)