Teeken en SV Hoofddorp deel 2

Het bestuur van SV Hoofddorp heeft naar aanleiding van het artikel over het vertrek van Stefan Teeken laten weten het niet eens te zijn met de inssinuaties van HAV, dat het vertrek misschien andere redenen had dan aangegeven in het persbericht. HAV heeft alleen haar vraagtekens gezet bij het bericht aangezien er eerder deze maand nog sprake was van een goede samenwerking en er uit niets op te maken viel dat de wegen tussen Teeken en SV Hoofddorp zouden scheiden.
Op het verzoek om het artikel te wijzigen geeft HAV geen gehoor. Wel bood HAV Teeken en de club aan om te reageren. Het bestuur van SV Hoofddorp maakte hier geen gebruik van. Trainer Stefan Teeken deed dat wel.

Teeken: “Ik had graag nog door willen gaan. Minimaal nog een jaar. Deze beslissing heeft me wel verrast. Ik had mijn toekomst voor SV Hoofddorp al klaar.” Over de verandering ten opzichte van het vorige artikel zegt hij: “We hadden toen nog geen gesprekken gevoerd. Tijdens het eerste gesprek vroegen ze zelfs of ik al bij een andere club had getekend. Ik dacht dat ze verder met me wilden. Uiteindelijk gebeurt dat dus niet. Ik vind het jammer.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)