Teeken en Hoofddorp toch uit elkaar

SV Hoofddorp en Stefan Teeken gaan na dit seizoen toch niet met elkaar verder. Eerder deze maand liet Teeken weten het erg naar zijn zin te hebben en met de club graag hogerop te willen. Hij vertelde toen aan het Amsterdamsche Voetbal dat hij een contract had voor onbepaalde tijd. Nu blijkt dat dus niet zo veel waard. In een persbericht geeft de club de volgende verklaring: “De afgelopen weken heeft het bestuur enkele gesprekken gevoerd met hoofdtrainer Stefan Teeken over het voortzetten van de samenwerking voor het nieuwe seizoen. Het bestuur heeft besloten om de samenwerking niet voort te zetten, met als belangrijkste reden dat het bestuur te kennen heeft gegeven dat SV Hoofddorp na 7 jaar een nieuw gezicht wil hebben voor de spelersgroep. Stefan is 5 seizoenen als assistent-trainer en 2 seizoenen als hoofdtrainer van de zondagselectie werkzaam geweest”.

Over de tegenvallende prestaties wordt in het persbericht niets gezegd. Aangenomen mag worden dat de resultaten niet in het voordeel van Teeken werkten. De oefenmeester liet begin deze maand weten graag zo hoog mogelijk actief te willen zijn. Tevens hield hij de optie open om in het buitenland aan de slag te gaan.

SV Hoofddorp sluit het persbericht af met het gegeven dat het voor het seizoen 2012/2013 dus op zoek zal gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!