Stefan Teeken

Teeken naar Overbos

Stefan Teeken is komend seizoen de nieuwe trainer van de huidige zaterdag tweede klasser SV Overbos. Teeken is momenteel nog trainer bij Legmeervogels. Hij volgt in Hoofddorp Marcel Faber op.

Na een zorgvuldige selectieprocedure onder leiding van hoofd technische zaken Ashley Nolten is de keus uiteindelijke op Teeken gevallen. “We hadden een profiel geschetst met als belangrijke punten ervaring met het laten doorstromen van jeugdspelers, ambitie en planmatig te kunnen werken. We hebben twintig aanmeldingen gehad. Vervolgens hebben we er met vier gesproken waarvan er twee een presentatie hebben gehouden.”, zegt Nolten op de website van Overbos.

Nolten: “ Met Teeken, die veel ervaring opdeed bij SV Hoofddorp en dit seizoen bij Legmeervogels, halen we de gewenste nieuwe trainer in huis. Hij voldoet aan alle eisen en bij een gesprek met een brede afvaardiging van de huidige selectie bleek al gauw dat er ook een klik was de aanwezige spelers.”

Teeken heeft ruim tien jaar ervaring in het trainerschap. Hij begon bij AmstelveenHeemraad in de tweede klasse. Daarna werd hij eerst assistent bij Hoofddorp om vervolgens hoofdtrainer te worden. Dit seizoen is hij dus werkzaam bij Legmeervogels en vanaf volgend seizoen dus weer terug in Hoofddorp maar dan bij Overbos.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!