Tegengoal in blessuretijd kost DCG de zege

Het zit DCG bij de start van de competitie nog niet echt mee. Na twee nederlagen kwam het nu niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Jeugd. De tegengoal viel pas ver in blessuretijd.

De Amsterdammers begonnen prima aan de wedstrijd en kwamen op voorsprong via Zakaria Hdoudou. Ook raakte DCG via Noureddine Harrouni en Bilal El Hajoui El Jaafari de paal. Voldoende mogelijkheden voor de Amsterdammers dus, al kregen ook de bezoekers uit Ede zo hun kansen.

Ook in de tweede helft kreeg DCG mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien via Anass Benhammouch en El Hajoui El Jaafari, maar scoren lukte niet. Toch leken de drie punten binnen, maar niets was minder waar. In blessuretijd belandde een schot van FC Jeugd via een Amsterdams been in de kruising: 1-1.

Zo staat DCG na drie wedstrijden laatste in Zondag 2b, een plek waar je de ploeg zeker niet zou verwachten. “De gifbeker moet leeg bij ons. We moeten gewoon zorgen dat we een wedstrijd gaan winnen en vandaag waren we heel erg dichtbij”, aldus Senel Cebar na afloop. “Het spel was echt zo slecht niet, maar het dubbeltje valt gewoon steeds de verkeerde kant op voor ons.”

Volgende week staat voor DCG de kraker met DWS op het programma op Sportpark Spieringhorn.