Teleurstelling Weesp na uitschakeling

FC Weesp speelde vanmiddag een teleurstellende wedstrijd tegen De Kennemers. Na een hoopvolle 1-1 van vorige week, werd er vandaag met 4-1 verloren in de return. Voor Weesp is het seizoen hiermee voorbij. Het kan hard gaan, want iets meer dan een week geleden speelde Weesp nog de beslissingswedstrijd om het kampioenschap tegen NVC. Nu staat het met lege handen.

Volgens Weesp speler Marcin Kmiecik lagen er vandaag nog genoeg kansen, maar was de afloop dramatisch.
Kmiecik:’We kwamen na 25 minuten met 1-0 voor door Jasper Spanjerberg en op dat moment waren we de bovenliggende partij. Daarna werd het een wedstrijd waarbij bij hun het balletje steeds net goed viel en bij ons niet.’

Een pech doelpunt zorgde voor de gelijkmaker. De bal stuiterde bij de keeper van Weesp van de borst, waarna De Kennemers kon scoren. In de rust stond alles dus weer gelijk, maar in de tweede helft liep De Kennemers alsnog uit naar 4-1. Hiermee kreeg Weesp te weinig gezien het goede seizoen dat het speelde.

Kmiecik:’Maar dat is voetbal. Zo speel je de kampioenswedstrijd en zo heb je niets. Erg teleurstellend voor ons, maar volgend jaar gaan we er weer voor.’

De Kennemers mag door en speelt een dubbele ontmoeting met Foresters voor een plek in de eerste klasse.