Ten Bosch wil promoveren met Breukelen

Cor ten Bosch is gisteren (woensdag) gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever FC Breukelen. Op de jaarlijkse slotdag voor de jeugd, waarbij ook de selectie betrokken is, werden naast de nieuwe trainer ook de nieuwe aanwinsten voor het komend seizoen voorgesteld.

Meer dan honderd jeugdspelers en belangstellenden hoorde de nieuwe trainer, Cor ten Bosch, de volgende woorden spreken: “We moeten meespelen om het kampioenschap, een periodetitel pakken en promoveren naar de hoofdklasse.”

19062013 Presentatie CTB 2

Breukelen verspeelde het afgelopen seizoen een voorsprong van elf punten en wist ook in de nacompetitie geen promotie af te dwingen. Aan Ten Bosch nu de taak om dat wel te doen.

19062013 presentatie CTB

Naast ten Bosch werden ook de nieuwe aanwinsten gepresenteerd.  Uit de jeugd komen Khalid Jansen, Robin Voolstra, Matthijs Schnell, Sebastiaan Jansen, Sjierd Tuiniga en Rick Manten de selectie versterken.  Edwin Soenarto keert terug op het oude nest na een uitstapje bij FC Hilversum. Verder komen Dennis Schaap (VVZ’49), Mitchell de Zwart (CSW),  Lucien Dors (Bennekom) Mauro Franken (Pancratius), Richard Brilmans  (UVV), Roy Hom (Geinoord), Boy de Bruin (Elinkwijk), Cavit Yavuz (OSM), Delsey van Soolingen (OSM) en Daniel Abera (Chabab) naar sportpark Broekdijk Oost.

Foto’s via website FC Breukelen/Danielle Boekeloo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)