Test je spelregelkennis tijdens de SVA ‘Mokum Open’

Op vrijdag 28 maart 2014 staat de spelregelquiz weer op het programma bij de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. In het clubgebouw van de SVA zijn scheidsrechters, spelers, trainers, bestuursleden en overige geïnteresseerden uitgenodigd om hun kennis van het spelletje te testen.

Ieder jaar wordt de S.V.A. ‘Mokum Open’ georganiseerd door de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam. De bedoeling is dat de deelnemers zowel hun kennis kunnen testen als vergroten tijdens de spelregelquiz. In de ogen van de SVA zijn de spelregels een noodzakelijk onderdeel van onze voetbalsport en worden scheidsrechters geacht deze spelregels te kennen. De vraag is echter hoe het met de kennis van de overige betrokkenen is gesteld!

Het clubgebouw bevindt zich aan het Voorlandpad 17, achter het sportpark van GeuzenMiddenmeer. Het clubgebouw van de SVA is al om 19.15 uur geopend en de spelregelquiz zal om 20.00 uur beginnen. Deelname is voor iedereen gratis, maar het verzoek is wel om je even aan te melden als je wilt deelnemen. Het e-mailadres waar de aanmelding naartoe gestuurd kan worden, is s.v.a.amsterdam@hotmail.nl 

Ben jij ervan overtuigd dat jij alles weet van de regels die in het voetbal zijn opgesteld of lijkt je dit een uitgelezen mogelijkheid om meer kennis op te doen in het bijzijn van andere betrokkenen? Meld je dan aan en een leuke en leerzame avond is gegarandeerd.

S.V.A ‘Mokum Open’

Wanneer: vrijdag 28 maart 2014

Waar: Scheidsrechters Vereniging Amsterdam (Voorlandpad 17, 1098 TZ Amsterdam)

Aanvang: 20.00 uur (Clubgebouw is vanaf 19.15 uur geopend)

Voor: scheidsrechters, trainers, spelers, bestuursleden en overige geïnteresseerden

Deelname: gratis

Opgeven: s.v.a.amsterdam@hotmail.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)