Home / Algemeen / Tevreden Gerrie Breugem verlengt bij De Meteoor

Tevreden Gerrie Breugem verlengt bij De Meteoor

Gerrie Breugem en De Meteoor hebben besloten om volgend jaar met elkaar verder te gaan. De nummer drie van de derde klasse B en de oefenmeester zijn zeer tevreden over de samenwerking. Breugem werd vorig jaar kampioen in de vierde klasse met De Meteoor en doet het dit seizoen als promovendus verrassend goed in zondag 3B.

Breugem over het verlengen van zijn contract. “Ik ga volgend jaar mijn derde jaar in, tot nu toe is iedereen zeer tevreden. De samenwerking met de spelersgroep verloopt goed, op dit moment valt er weinig te klagen bij De Meteoor. Alles rondom het eerste elftal is goed gefaciliteerd dankzij een uitstekende begeleiding. Zo genieten we nu bijvoorbeeld van een perfect geregeld trainingskamp in Egmond aan Zee.”

Het elftal uit Amsterdam-Noord werd vorig jaar afgetekend kampioen in de vierde klasse en doet dit jaar goed mee in de derde klasse. Breugem: “ We zitten in een sterke klasse met clubs die een groter budget hebben. Het verwachtingspatroon was voorafgaand aan de competitie dan ook niet hoog, handhaving is de doelstelling. Toch doen we goed mee en presteren we boven verwachting. Zo misten we op een doelpunt de eerste periodetitel en staan we op dit moment maar twee punten achter de koploper. We zullen zien hoelang we bij kunnen blijven, maar als wij ons handhaven hebben we het uitstekend gedaan.”

Enkele afbeeldingen van het trainingskamp van De Meteoor in Egmond aan Zee:

Trainingskamp Egmond

Trainingskamp Egmond 2