Timp opvolger Smakman als voorzitter DVVA

Peter-Paul Timp is zaterdagavond gekozen als nieuwe voorzitter van DVVA. Samen met Anne van Els, Eugenio Hoogland en Jurriaan Heslinga werd het nieuwe bestuur van de Amsterdamse club na afloop van de wedstrijd tegen Castricum (2-2 gelijkspel) gepresenteerd.

“Ik ben erg trots dat ik voorzitter mag zijn van DVVA”, zegt de kersverse voorzitter. “Ik speel sinds september 2008 bij de club, dit wordt mijn zevende seizoen.” Maar ondanks zijn nieuwe taak als voorzitter, blijft Timp gewoon voetballen voor DVVA. “Ik speel momenteel in het tweede elftal. Het is afwachten of het te combineren is, maar voorlopig gaat het prima.”

Omdat de 32-jarige Timp nog altijd actief is op het veld voor DVVA, zal hij zich niet inhoudelijk met voetbal bezig houden. “Ik spreek de jongens vaak, train soms zelfs mee, dus ik ga niet over de toekomst van de trainer beslissen. Wel hoop ik dat het eerste elftal het zo goed mogelijk blijft doen in de tweede klasse.”

“De afgelopen vijf jaar is er door aftredend voorzitter Maarten Smakman een goede structuur binnen de club bepaald”, zegt Timp over zijn voorganger. “Er is dan ook geen aanleiding om dingen rigoureus te veranderen. We zullen met het nieuwe bestuur wel kijken of we wat accenten kunnen verleggen.”

Een van die dingen die op de agenda van het nieuwe bestuur staat is de verbouwing van het clubhuis. “Er zijn opzetjes gemaakt, maar het is nog onbekend hoe of wat. Daar moeten we het de komende tijd nog over hebben.” Over het damesvoetbal heeft het nieuwe bestuur wel ideeën. Timp: “Met Anne van Els hebben we iemand in het bestuur die zich daarmee bezig zal houden. De damestak wordt steeds belangrijk en dat willen wij ook uitbreiden bij DVVA.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)