Home / Algemeen / Titelverdediger JOS heeft zin in Kampioenschap van Amsterdam
JOS Watergraafsmeer wint het Kampioenschap van Amsterdam 2012

Titelverdediger JOS heeft zin in Kampioenschap van Amsterdam

Over acht dagen start het kampioenschap van Amsterdam bij AFC. Het toernooi is dit jaar groter dan ooit. Maar liefst twintig teams zullen strijden om de beste’ van Amsterdam te worden. JOS Watergraafsmeer zal haar titel verdedigen. Bekijk ook de videoreportage van vorig jaar!

In de finale werd vorig seizoen na strafschoppen gewonnen van Zeeburgia. Dit jaar is JOS ingedeeld in poule C. Om de kwartfinale te halen moet de titelverdediger zien af te rekenen met Aalsmeer (zaterdag eerste klas), AFC (zaterdag tweede klas) en Blauw Wit Amsterdam (zondag tweede klas). Een tweede plaats in de poule zou ook nog voldoende kunnen zijn voor een plek bij de laatste acht.

Rocky Schultz toont trots de beker nadat Zeeburgia in de finale was verslagen
Rocky Schultz toont trots de beker nadat Zeeburgia in de finale was verslagen

Trainer Sander Middelbeek: ” Die jongens en de staf hebben er erg zin in. Zeker ook omdat er nu die vrouwenwedstrijd en een feestavond is. Natuurlijk zijn we titel verdediger en zullen we er alles aan doen om die weer te winnen. Ik heb een brede selectie en die zal ik volgende week ook nodig hebben ook.”

In de voorbereiding, JOS is nu bijna drie weken bezig, boekte de ploeg van Sander Middelbeek goede resultaten.  Hoofddorp (5-2), HBOK (7-1), EDO (2-2), Swift (2-1) leverden drie overwinningen en een gelijkspel op. Komende zaterdag speelt JOS nog thuis tegen zaterdag eersteklasser WV-HEDW. Dinsdag 20 augustus wacht nog de uitwedstrijd voor de beker tegen zaterdag hoofdklasser Volendam. Op 28 augustus begint het echte werk als JOS het moet opnemen in de landelijke beker tegen RVVH.

Het Kampioenschap van Amsterdam is op zaterdag 24 en zondag 25 augustus op de velden van AFC. De wedstrijden beginnen zaterdag om 13:00 uur.

Wil u zien hoe JOS vorig jaar de titel won? Bekijk dan onderstaande video!

[tubepress video=”mph7GMmFZUQ” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]