TOG verliest ongeslagen status tegen Geuzen Middenmeer

In de vijfde klasse D is TOG tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. Tegen een gemotiveerd Geuzen Middenmeer verloor de ploeg van Martin Berrevoets geheel terecht met 1-2.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en werd er door beide teams weinig tot niets gecreëerd. Toch was het TOG dat op voorsprong wist te komen. Een vrije trap van Edwards werd precies op het hoofd van Mark Stobbelaar geplaatst, waarna de spits van TOG de bal vervolgens in de verre hoek wist te koppen. Hoewel Geuzen Middenmeer voor genoeg dreiging zorgde, hadden de Amsterdammers moeite in de afronding en kwamen ze niet verder dan een paar matige schoten richting de goal van Bulatnij.

GeuzenTOG1

In het tweede bedrijf van de wedstrijd leek het er lange tijd op dat Geuzen niet genoeg stootkracht had om een doelpunt te kunnen forceren en had de ploeg geluk dat een schot van Etikin Alpagot van richting werd veranderd en pardoes achter Bulatnij belandde. Na de goal kreeg Geuzen Middenmeer vleugels en werd TOG met de rug tegen de muur gezet.

GeuzenTOG2

TOG probeerde met lange halen van achteruit het tij te keren en was dichtbij een nieuwe voorsprong toen een schot van Oumouh op de lat belandde. Geuzen stroopte de mouwen nog verder op en kwam in de 82e minuut op fantastische wijze op voorsprong. Na een snelle counter was het opnieuw Alpagot die met een grandioze uithaal van dertig meter de keeper wist te verschalken.

In de resterende minuten probeerde TOG nog wel de gelijkmaker te forceren, maar Geuzen Middenmeer hield de drie punten eenvoudig binnenboord. Door de nederlaag komt er een einde aan de ongeslagen positie van TOG en moeten de Amsterdammers de koppositie nu delen met Taba en DRC.

Met dank aan: Mark Stobbelaar 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)