Home / Algemeen / Tom Clobus verruilt JOS voor HBOK

Tom Clobus verruilt JOS voor HBOK

Op de een na laatste dag van de overschrijving heeft Tom Clobus besloten JOS Watergraafsmeer te verlaten. De 33-jarige aanvaller zag te weinig perspectief komend seizoen bij de eerste klasser en besloot daarom een klasse lager te gaan spelen bij HBOK.

Clobus: “ We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan hoor. Ik heb met de trainer (Sander Middelbeek, red.) en de technische staf gesproken en zijn begrepen mijn keuze ondanks dat ze het jammer vonden. Mijn gevoel voor komend seizoen is niet goed. Ik ben al 33 en de kans dat ik op de bank of in het tweede elftal beland is best aanwezig. Ik denk als dat gebeurt dat mijn plezier verdwijnt en dat wil ik niet.”

Tom Clobus verruilt JOS Watergraafsmeer voor HBOK. Donderdagavond zette hij zijn handtekening in Zunderdorp
Tom Clobus verruilt JOS Watergraafsmeer voor HBOK. Donderdagavond zette hij zijn handtekening in Zunderdorp

De aanvaller was pas bezig aan zijn eerste seizoen bij JOS Watergraafsmeer. Daarvoor speelde hij twee jaar bij De Dijk, drie bij Hilversum en ook nog een jaartje bij AFC. Clobus: “ HBOK is een mooie club waar ik veel jongens ken. Het zijn zeker geen onbekende van me en het afgelopen jaar heb ik veel bij de ze gekeken. Ook de trainer (Don Guezen, red.) wilde me er graag bij hebben.” Clobus stond ook in de belangstelling van Marken en IVV maar koos dus voor HBOK.

Send this to a friend