Ton Pronk vindt in Velsen nieuwe uitdaging

Na vijf seizoenen de hoofdtrainer van eersteklasser Pancratius te zijn geweest, heeft Ton Pronk een nieuwe uitdaging gevonden in RKVV Velsen. Hiermee neemt hij het stokje over van Rob Spronk, die na drie mooie seizoenen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Ton Pronk heeft een verleden als trainer bij KBV, NAS zaterdag, Blauw Wit en DWV. Daarnaast heeft Pronk als speler in het betaalde voetbal gespeeld bij onder andere Excelsior, Sparta, Den Bosch en Telstar. Naast zijn trainerschap is Ton Pronk werkzaam als fysiotherapeut.

Pancratius voorzitter Den Arend is vol lof over vertrekkend trainer Pronk: ‘De grote kwaliteit van Pronk is dat hij in staat is om jonge jongens mee te nemen in het spelletje dat voetbal heet. Hij weet ze te pakken en te raken. Hij haalt uit de jongens wat er in zit en meer. Hij zorgt dat er bezieling optreedt en dat men plezier in het spel blijft behouden. Met zijn eigen voetbalverleden weet hij op technisch vlak de spelers verder te laten kijken dan de bal naar elkaar over te spelen. Hij zorgt voor diepgang en overtuiging in het spel.’

Met dank aan velsenmagazine

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)