Home / Algemeen / Tonnie Bras ook volgend seizoen aan het roer bij FC Abcoude

Tonnie Bras ook volgend seizoen aan het roer bij FC Abcoude

Trainer Tonnie Bras heeft zijn contract bij zondag tweedeklasser FC Abcoude verlengd. Bras schoof vorig seizoen in februari door van trainer van het tweede elftal om de vertrokken Joey van Leijenhorst op te volgen en is nu bezig aan zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer.

De club bleef onder leiding van Bras, via de nacompetitie, in de zondag tweede klasse. In het huidige seizoen staat zijn ploeg op een tweede plaats, weliswaar met negen punten achterstand op koploper AGB, maar hij is tevreden over de huidige stand. De doelstelling voorafgaand aan dit seizoen was rechtstreekse handhaving en met de huidige tweede plek presteert Abcoude boven verwachting goed.

Het bestuur – dat tijdens de Nieuwjaarsreceptie de contractverlenging bekend maakte – spreekt met de verlenging het vertrouwen in hem uit. Het goede spel speelt daarin ook rol, al viel het de afgelopen vijf wedstrijden qua resultaten wel tegen met slechts één overwinning, tegen Pancratius. “Over het algemeen hebben we een zeer goede eerste seizoenshelft gedraaid en we laten leuke dingen zien”, aldus Bras.

De manier van spelen en de resultaten in de competitie en beker stemmen hem tevreden en de oefenmeester staat met plezier voor de groep. “We hebben niks te klagen en vanaf het begin af aan zijn we een ploeg om rekening mee te houden.”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)