Paul Bekker geniet in Barcelona en bezoekt morgen met Rachid el Yaghmouri Barcelona - AC Milan

Topscorers genieten in Barcelona! De nieuwe stand

Paul Bekker (JOS Watergraafsmeer) en Rachid el Yaghmouri (OFC) zijn op dit moment in Barcelona. DE Topscorers van vorig seizoen genieten van de zon en zijn morgen  (woensdag) aanwezig bij Barcelona – AC Milan met dank aan sponsor BvCM. Ondertussen zijn wij op zoek naar de nieuwe winnaars bij de mannen en de vrouwen.

Afgelopen weekend liet de complete Top 3 het na om te scoren. Tim Ruder (vierde) van De Dijk zal voorlopig helemaal niet scoren omdat hij vanwege een gebroken botje lange tijd aan de kant zal zitten.  Tobias Kuijvenhoven (Swift) deed de beste zaken als het gaat om de hoogste posities. Bekijk de Top 30 hier of ga naar de speciale BvCM Topscorer pagina.

slide

Bij de vrouwen heeft Laura Kelderman de koppositie weer in handen. De speelster van Wartburgia scoorde eenmaal (1-1 tegen RCL) en staat nu alleen aan de leiding. Namens DVVA scoorde Julie Hotchkin twee keer en zij staat nu stevig op de derde plaats en krijgt de koploper in het vizier.

slide

De vrouwen van Ajax gaan vanaf vanavond weer in actie komen en zullen volgende week ook het duel tegen FC Twente inhalen dus de stand is een beetje vertekend. De complete Top 30 vind je hier of kijk op de speciale BvCM topscorer pagina!

Paul Bekker geniet in Barcelona en bezoekt morgen met Rachid el Yaghmouri Barcelona - AC Milan
Paul Bekker geniet in Barcelona en bezoekt morgen met Rachid el Yaghmouri Barcelona – AC Milan
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!