Home / Derde Divisie zaterdag / Topscorersklassement: AFC’ers gedeeld aan kop

Topscorersklassement: AFC’ers gedeeld aan kop

Er werd dit weekend maar weinig competitievoetbal gespeeld. De meeste ploegen die wel in actie kwamen, speelden voor de beker. Toch werd er hier en daar wel competitie gespeeld. Zo gingen de Tweede Divisie en Derde Divisie gewoon door en speelde Pancratius een inhaalwedstrijd. Dat zorgt voor de nodige verschuivingen en het topscorersklassement.

Yordi Teijsse ging al een tijdje aan kop en krijgt op de nummer 1 positie nu gezelschap van teamgenoot Raily Ignacio. Hij was afgelopen weekend tegen Jong Sparta Rotterdam trefzeker en staat nu ook op 10 goals.

Daaronder is echter stevige concurrentie in aantocht. Zo was Dave Hertog opnieuw op dreef en maakte hij en slechts 12 minuten een hattrick voor Pancratius in het inhaalduel met DIOS. Dat brengt zijn totaal dit seizoen al op 14 goals in 8 duels. Omdat goals in de tweede klasse echter minder zwaar wegen dan goals in de Tweede Divisie, bezet Hertog nu de vierde plek in het klassement. Ook Tim Freriks (OFC) is bezig aan een flinke opmars. Hij maakte afgelopen weekend opnieuw twee goals en is daarmee de top 5 binnen gekomen.

Bekijk hier het hele topscorersklassement

De topscorer ontvangt aan het einde van het seizoen een cheque van Equipo Voetbalreizen

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC
Send this to a friend