TOS Actief verslaat SMVC Fairplay

In een sterke wedstrijd heeft TOS Actief afgelopen zondag SMVC Fairplay met 3-1 verslagen op eigen terrein. Dit was opnieuw een tegenslag voor Fairplay, na vorige week al verloren te hebben van WV-HEDW. Vorig jaar troffen beide teams elkaar ook al in de vijfde klasse. Op de laatste speeldag pakte TOS Actief toen ten koste van Fairplay de titel. Via de nacompetitie promoveerde die ploeg toen ook alsnog.

Hoewel de wedstrijd er gemoedelijk aan toe ging, werden aan de bank van TOS Actief nog wel twee rode kaarten uitgedeeld, nadat de Fairplay grensrechter de scheidsrechter had geraadpleegd over een incident. TOS Actief controleerde de eerste helft comfortabel en liet de tegenstander niet in de wedstrijd komen. Er was een moment waarop Fairplay dacht terug in de wedstrijd te kunnen komen toen TOS Actief een penalty weggaf, maar ze wisten geen gebruik te maken van deze kans.

TOS Actief is nu bezig aan zijn tweede seizoen na de vorming in seizoen 2021/22 en het winnen van het kampioenschap. Het doel van de club en het team is om binnen drie seizoenen promotie te bereiken naar de derde klasse. Op 2 april vindt de belangrijke wedstrijd tussen nummer 1 WV-HEDW en underdog TOS Actief plaats op het terrein van WV-HEDW. Deze wedstrijd zal van groot belang zijn voor de strijd om het kampioenschap en het bereiken van promotie.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en programma in Zondag 4d

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)