Trainer DWV Kees Guyt overleden

Gisterenavond, vrijdag 30 maart 2012, bereikte ons het zeer trieste nieuws dat Kees Guyt, trainer van DWV op 58-jarige leeftijd is overleden.  Kees Guyt was bezig aan zijn tweede zeizoen als trainer van DWV zondag 1 en zou ook komend seizoen weer de trainer zijn. Op de website van DWV staat te lezen: ‘Onze eerste gedachten gaan uit naar de familie van Kees Guyt. Het bestuur van DWV alsmede de Jeugdcommissie condoleert de familie met dit enorme en onverwachte verlies’.

Kees Guyt heeft donderdagavond nog de training geleid. Vrijdagmiddag  is hij even gaan slapen en helaas niet meer wakker geworden. Waarschijnlijk is de Katwijker overleden aan een hartstilstand. Woordvoerder Remco van Twiller kan het nauwelijks geloven. Van Twiller:’Ik sta nog steeds te trillen en kan het nog nauwelijks geloven. Deze week stond ik nog gewoon een praatje met hem te maken.’

Uit medeleven heeft het bestuur in overleg met de jeugdcommissie per direct besloten dat de wedstrijden van alle senioren, junioren en pupillen teams uit het programma worden gehaald.

Zondag om 12.30u zal de gehele technische staf van de zondag en de zaterdag selectie en alle spelers van het 1e en 2e elftal bijeenkomen in de kantine van DWV om het verdriet van dit zware verlies te delen.

KeesGuyt (58) begon als voetballer bij Katwijk. Een overstap naar Ajax lag in de lijn der verwachting maar de Amsterdammers wilde de transfersom niet  betalen. Vervolgens koos hij voor FC Volendam waar hij negen jaar voor speelde. Zijn carriere sloot hij af bij AZ”67.  Hij keerde terug naar Katwijk waar hij de opmars van de club meemaakte. Nadat hij was gestopt als speler won hij als trainer met de club ook de nodige prijzen. Zo werd hij twee keer landskampioen.

Via Foreholte, RKAV Volendam, Swift,  en Blauw Wit Amsterdamen Rijvogels  kwam hij uiteindelijk bij DWV.

Kees Guijt wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdagmiddag om 14:45 uur in Katwijk begraven.

Kees Guyt is vader van Danny Guyt, profspeler van Willem II en de oom van Edwin van de Sar.

Het Amsterdamsche Voetbal wenst alle betrokkenen veel sterkte toe in deze zware periode.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)