Home / Algemeen / Trainer Jack Honsbeek verlengt bij Legmeervogels

Trainer Jack Honsbeek verlengt bij Legmeervogels

Zondag tweedeklasser Legmeervogels heeft het contract van trainer Jack Honsbeek met nog een seizoen verlengd. De trainer zal in het seizoen 2016/2017 voor het vierde jaar voor het eerste elftal staan. “De club en ik gaan voor de continuïteit en ik ben daar heel erg blij mee.”

Al waren beide partijen er al uit voor de feestdagen, het officiële tekenmoment was gisterenmiddag. Op de club is het contract in het bijzijn van de voorzitter, de technische man en de penningmeester door Honsbeek ondertekend. “Een prima aangelegenheid en mooi net na de feestdagen”, aldus Honsbeek.

Momenteel staat de trainer met zijn ploeg bovenaan in de zondag tweede klasse B. Al heeft hij naar eigen zeggen af en toe het geluk aan zijn zijde gehad, het elftal van Honsbeek staat zes punten los van nummer twee ZSGO/WMS. De club spreekt met deze verlenging het vertrouwen en tevredenheid uit over de prestaties van de huidige trainer. “We proberen het plan dat wij hebben na te streven en tot nu toe gaat dat best aardig”, zegt Honsbeek. “Wij willen, naast het eerste elftal, ook het tweede elftal op een hoger niveau krijgen. Dat is gelukt, dus nu is het zaak om daar te blijven.”