Trainer Stefan Teeken weer terug op het veld

Trainer Stefan Teeken, die de laatste vier seizoenen hoofdtrainer was van Overbos, staat sinds gisteravond weer op het veld. Teeken zal als assistent van Jack Honsbeek gaan fungeren bij tweededivisionist VVSB. De oefenmeester was al als scout verbonden aan de club.

“Het is echt heerlijk om weer op het veld te staan. Ik moet zeggen dat ik het in eerste instantie niet gemist heb, maar toen ze me vroegen begon het wel direct te kriebelen”, aldus Teeken die ruim dertig jaar op het veld heeft gestaan als speler en trainer. Net als met hoofdtrainer Honsbeek zal VVSB in december alles evalueren en dan bekijken of ze in deze samenstelling ook na de winterstop met elkaar verder zullen gaan. Honsbeek nam het onlangs over van de ontslagen Mark Schenning. . “Ik hoop natuurlijk dat we na de winterstop ook samen verder mogen.”

Foto Hans van Beek: Overbos-trainer Stefan Teeken

Teeken was naast de laatste vier seizoenen bij Overbos ook hoofdtrainer van Legmeervogels (waar hij werd opgevolgd door Honsbeek), Hoofddorp (7 jaar) en Amstelveen Heemraad. Bij die laatste twee clubs was hij ook werkzaam als assistent. “Het ligt mij allebei wel. Zeker als je als assistent aan de slag kan bij een club uit de Tweede Divisie. De beleving is prachtig en je speelt voor veel toeschouwers.”

Toch heeft Teeken de ambitie om komend seizoen weer op eigen benen te staan. “Ik wil weer heel graag aan de slag en ben daar ook druk mee bezig. Na Overbos heb ik geen geschikte club kunnen vinden dus het was geen vrijwillige keuze om een seizoen lang niets te doen. Gelukkig kan ik dus nu weer op het veld staan en hoop ik voor komend seizoen een mooie club te vinden.”

Foto’s Hans van Beek | Stefan Teeken als trainer van Overbos

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!