Trainer valt speler Martinus aan

Het duel tussen Bloemendaal en Sporting Martinus (4-5) in de derde klasse C werd gekenmerkt door een opmerkelijk incident. De website www.martinianen.nl was er bij en legde met de camera  alles vast.

Mounir Ghannoun heeft Sportign Martinus zojuist op 3-4 gezet als het incident zich voordoet. Hij rent wat provocerend naar de dug-out van Bloemendaal. Teamgenoot Diego Thomas rent achter hem aan om de goal te vieren. Die loopt echter iets te dicht langs de bank van Bloemendaal. De trainer van Bloemendaal, Rob Buchel,  kan het niet waarderen en haalt Thomas neer waarop beiden naar de grond gaan.

Gelijk staat heel het sportpark in vuur en vlam en vliegen van beide kanten spelers en supporters erop af. Na een vijf minuten duwen, trekken en veel geleuter, krijgt uiteindelijk de reserve keeper van Sporting Martinus, Angelo Thomas de rode kaart, vanwege zijn aandeel in het opstootje. De trainer van Bloemendaal mag, wonderbaarlijk genoeg, aanblijven.

Sportin Martinus wint het beladen duel uiteindelijk met 4-5 (doelpunten van Arabi EL Abdessadak 2x, Mounir Ghannoun 2x en Sergio Rigters) en blijft uitzicht houden op de nacompetitie.

 

 

Het foto verslag is van Alex van Elven www.martinianen.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)