Meeuwsse wil met OSV binnen drie jaar naar de eerste klasse

Trainers verlengen contract

De winterstop nadert en dus begint zo langzamerhand de trainers carrousel weer te draaien. NVC, Zwanenburg, Hilversum (zat) en KDO maakte deze week bekend dat zij het contract met hun trainer zullen verlengen. Ook zullen er weer trainers vertrekken. Het Amsterdamsche Voetbal zal de komende periode veelvuldig de carrousel in de gaten houden.

Raymond de Jong verlengde deze week zijn contract bij zondag derde klasser SV KDO. Na de promotie van vorig seizoen gaat de 44-jarige oefenmeester uit Uithoorn volgend seizoen beginnen aan zijn derde jaar in De Kwakel. Club en trainer kwamen een verlenging overeen voor één seizoen. Zowel het bestuur als De Jong zijn zere tevreden over de  huidige samenwerking en zullen volgend seizoen verder gaan op de ingeslagen weg met veel spelers uit de eigen opleiding.

Foto Jaap Maars: Raymond de Jong (witte shirt) viert de promotie met KDO in juni 2012

Bij FC Hilversum heeft Amsterdammer Karel Bonsink aangegeven aan het eind van het seizoen te zullen stoppen bij de club. Het vertrek van Bonsink heeft te maken met heit feit dat Hilversum volgend seizoen uitsluitend nog actief zal zijn op zaterdag. Kai Meeuwsse, die nu al de zaterdag doet en in het verleden assistent was van Bonsink, zal ook volgend seizoen voor de groep staan. Ook Meeuwsse promoveerde afgelopen seizoen met zijn team naar de derde klasse. Op de website van de club spreekt Meeuwsse zijn ambities uit: “Ik ben ontzettend blij dat ik samen met mijn technische staf door kan gaan waarmee we vorige jaar mee zijn gestart. Zaterdag 1 zit in de lift en we hopen snel de periodetitel pakken. Het uiteindelijke doel van mij is om binnen drie jaar 2 promoties te halen zodat FC Hilversum op zaterdag in de hoogste regionen van het amateurvoetbal kan gaan voetballen.”

Bij NVC in Naarden, zondag tweede klasse, heeft Arno Splinter zijn contract verlengd. Vorig seizoen haalde Splinter met NVC na een slechte start uiteindelijk de derde plaats en werd de kwartfinale van de beker bereikt waardoor ze dit seizoen mochten uitkomen in de grote KNVB beker. Dit seizoen is NVC een titelkandidaat in zondag 2B. Momenteel staat de ploeg uit Naarden op de tweede plaats en won het de eerste periodetitel. Splinter zal naast het hoofdtrainerschap zich vanaf komend seizoen ook bezig gaan houden met de jeugdopleiding van NVC.

Arno Splinter is ook komend seizoen hoofdtrainer van NVC

VV Zwanenburg verlengde het contract met hoofdtrainer Edwin Eefting. Vorig seizoen liep Zwanenburg op ene haartje na promotie mis naar de tweede klasse. Momenteel staat de club op de tweede plaats achter het ongenaakbaar lijkende Velsen.

Op dit moment zijn de volgende mutaties/verlengingen bij ons bekend (ook trainers uit onze regio die actief zijn in een club buiten de regio hebben we in dit overzicht meegenomen!):

Club Trainer 2012/2013 Trainer 2013/2014 Opmerkingen
RODA’23 zon Ruud   Visser

?

Visser   vertrekt eind van het seizoen
Zwanenburg Edwin   Eefting Edwin   Eefting
Hilversum zat Kai   Meeuwsse Kai   Meeuwsse Hilversum   stapt over op de zaterdag. Bonsink vertrekt
NVC Arno   Spilnter Arno   Splinter
OSM’75 Martin   van Egmond

?

Van   Egmond stapte onlangs op
KDO Raymond   de Jong Raymond   de Jong
 
 
 

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)