Trainingskampen.nl nieuwe naamsponsor Topscorersklassement

Na twee seizoenen maakt CANS plaats voor Trainingskampen.nl als sponsor voor ons Topscorersklassement. Volgens Trainingskampen.nl is dit de ideale manier om hun naamsbekendheid te vergroten in de Amsterdamse amateurwereld.

“Voor ons is dit een mooi uithangbord en een perfect medium, midden in onze doelgroep”, zegt oprichter en directeur Tim van Ammelrooy. “Op deze manier kunnen wij ook iets terug doen naar de voetbalwereld. Het Amsterdamsche Voetbal kwam zelf met dit idee en bood ons deze ruimte. Sommige clubs uit de Amsterdamse amateurwereld zijn al jarenlang een vaste klant.”

Trainingskampen.nl is sinds 2004 specialist op het gebied van op maat verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland. Afgelopen winter gingen vijf clubs uit onze regio op reis naar de Spaanse zon. Andere bestemmingen zijn Nederland, Duitsland, België en Portugal, al worden er voor sommige verzoeken ook uitzonderingen gemaakt. “Op basis van de wensen en het budget van de club kunnen wij een afgesteld trainingskamp aanbieden. Niet alleen de sexy-locaties als Marbella en de Algarve , maar ook een weekendje Groningen of een paar dagen Noordwijk. U roept, wij plannen.”

De afgelopen twee jaar was Trainingskampen.nl al nauw verbonden aan Het Amsterdamsche Voetbal. Zo mochten de Topscorer en Speler van het Jaar een voetbalreis maken.

——

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)