Home / Algemeen / Uitnodiging kleedkamergesprekken
kleedkamer

Uitnodiging kleedkamergesprekken

Het district West 1 van de KNVB nodigt verenigingen uit om de komende maand deel te nemen aan de kleedkamergesprekken in het kader van ‘zonder respect geen voetbal’.

Deze gesprekken zijn het vervolg op de bezinningsbijeenkomsten van begin december 2012. Op deze manier wil de KNVB de binnengekomen initiatieven en reacties met de clubs delen.

Tijdens de bijeenkomsten zullen er diverse workshops worden gehouden. Deze hebben alle als thema Sportiviteit en Respect. De workshops zijn er voor diverse doelgroepen.

Voor bestuurders is er de workshop ‘Sportiviteit en respect’. Wedstrijdsecretarissen kunnen naar de workshop ‘handvatten voor de secretaris’, Voor (club) scheidsrechters is er de bijeenkomst onder de naam ‘Alles onder controle’ en voor coaches/elftalleiders is er de workshop ‘Coachen van wedstrijden’.

De workshops worden op diverse data en locaties in onze regio gegeven. Iedere avond bevat alle workshops. Voor alle bijeenkomsten geldt dat de avond om 18:30 uur begint met soep en een broodje gevolgd door een centrale aftrap. De workshops zijn van 19:15 tot 20:45 uur waarna de avond weer gezamenlijk wordt afgesloten.

De KNVB hoopt op jullie aanwezigheid en vraagt dan ook om mee te denken!

De bijeenkomsten zijn op 4 februari bij AmstelveenHeemraad, op 18 februari bij Alliance’22, op 1 maart bij Pancratius en op 15 maart wordt de serie bijeenkomsten afgesloten bij Diemen.

Inschrijven voor deze bijeenkomsten en workshops kan via http://inschrijven.knvb.nl  Vervolgens kiest u het gewenste district (West 1) en de gewenste locatie.  Voor het aanmelden heeft u uw KNVB relatiecode nodig. Als dit niet lukt kunt u contact opnemen met de KNVB West 1 via : west1-oc@knvb.nl

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)