Uitstekende tweede helft brengt AFC de zege

In de tweede klasse A heeft AFC de thuiswedstrijd tegen ZOB winnend afgesloten. In de eerste helft kende het elftal van Wessel Colijn veel moeite met de goede organisatie van de gasten. Na de pauze kwam AFC helemaal los en wist het drie keer te scoren. Door de 3-0 zege staat AFC nu op de tweede plek, drie punten achter koploper AMVJ.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Colijn: “We hadden veel moeite met de goede organisatie van ZOB. We kregen wel wat mogelijkheden maar als we dan gevaarlijk werden lag de uitstekende doelman van de gasten steeds in de weg.”

_MG_7207

In de tweede helft voetbalde AFC goed en kwam het na 51 minuten op voorsprong. Justin Swart wist de score te openen na een assist van Gijs Niehe. AFC was de bovenliggende partij en kreeg ook veel mogelijkheden, de ZOB-keeper was echter in een goede vorm en hield veel tegen.

Na 67 minuten viel de tweede treffer op sportpark Goed Genoeg. Murat Onal schoot schitterend raak en zorgde voor de beslissing in de wedstrijd. Vlak voor tijd wist Onal, na een assist van Gijs Roodbeen, zijn tweede treffer van de middag te maken en zorgde hij voor de 3-0 einduitslag.

Murat Onal

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)