Home / Homepage / Ulrich Landvreugd naar Blauw Wit

Ulrich Landvreugd naar Blauw Wit

Ulrich Landvreugd is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Blauw Wit Amsterdam. Hij is daarmee de opvolger van Roy van der Meije die naar het Haarlemse EDO vertrekt.

Landvreugd en Blauw Wit kwamen een contract voor één seizoen overeen. Voorzitter Bernard Frank was zeer te spreken. Frank: “Het is een goede trainer, bedachtzaam, gekwalificeerd, keurig in de omgang. Echt een trainer met AFC manieren”.  Blauw Wit heeft geen advertentie gezet en is niet gaan lobbyen om een nieuwe trainer te zoeken. Het contact met Landvreugd kwam via technisch manager Ulhrich Wilson. Frank: “We hadden vorig seizoen al met Ulhrich gesproken. We wisten wat we wilden en ik ben vooral blij dat we zo snel hebben kunnen handelen. Het is half januari en we hebben al een nieuwe trainer”.

De Amsterdammer Landvreugd is momenteel nog werkzaam bij SVW’27 in Heerhugowaard en was in het verleden onder meer trainer van De Dijk, Voorland, AFC (A1). Ook als speler verdiende hij zijn sporen. Hij speelde onder andere voor het Engelse Ipswich Town, Cambuur, Ajax, AFC, De Dijk en AFC’34. Naast zijn trainerschap is hij directeur van Soccerfreestyle. Een bureau dat voetbal evenementen organiseert.

LATER MEER