UPDATE: JOS , Ajax en De Dijk naar tweede ronde KNVB beker

Woensdagavond hebben de de amateurs van Ajax en JOS Watergraafsmeer zich geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB beker.  Ajax versloeg De Valk uit Valkenswaard met 4-0 en JOS Watergraafsmeer won met 2-1 van Noordwijk. De Dijk  won na verlenging met 2-4 bij Feyenoord.

Voor Ajax, dat het nu mag opnemen tegen NEC, scoorde Karim Bridji en Yuri Rose. De aanvallende middenvelder miste ook nog een strafschop. Na rust scoorde Onur Kaya en Kenneth Misa Danso. Bij JOS Watergrasfsmeer kwamen de doelpunten op naam van Patrick Lokken (1-1) en Paul Bekker. JOS Watergraafsmeer speelt nu eind september thuis tegen landskampioen Ajax.

Voor De Dijk, dat nu thuis mag aantreden tegen Fortua Sittard, scoorde Nabil el Gourari de belangrijke 1-1. Ook in de verlenging scoorde hij (1-2). Olaf Lindenbergh zorgde vanaf elf meter voor de 2-3 en Tayeb maakte het karwei af.

Donderdag volgen er uitgebreide verslagen en foto’s van de drie Amsterdamse clubs in de eerste ronde van de KNVB beker.