Van Beek en Kadoelen snel eens over nieuw contract

Jordi van Beek heeft zijn contract bij Kadoelen met een jaar verlengd. De oefenmeester volgde aan het begin van dit seizoen Rene Hoogendonk op bij de club uit Amsterdam-Noord en dat bleek een gouden greep.

Waar Kadoelen vorig seizoen op het nippertje de nacompetitie wist te ontlopen sloot de formatie van Van Beek de eerste seizoenshelft af op een tweede plaats. “Zowel het veldspel als de resultaten zijn goed. Er zit veel voetbal in dit elftal. We scoren alleen nog te weinig en we missen een afmaker”, liet van Beek in een eerder interview met Het Amsterdamsche Voetbal al weten.

Het was dan ook niet verassend dat Van Beek en Kadoelen besloten langer met elkaar door te gaan. De club en trainer zouden in december met elkaar om tafel gaan zitten en hebben inmiddels dus een akkoord bereikt. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en zou graag langer willen blijven. Het trainerschap bij Kadoelen is het toetje naast mijn werk bij Sportservice Amsterdam”, zei de oefenmeester voorafgaande aan het gesprek.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto boven: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)