Home / Algemeen / Van der Greft (Legmeervogels): “Het komt allemaal goed!”

Van der Greft (Legmeervogels): “Het komt allemaal goed!”

Legmeervogels is het seizoen niet al te best begonnen en afgelopen weekend werd thuis opnieuw verloren. Abcoude was in Uithoorn met 2-0 te sterk. Toch ziet Laurens van der Greft het allerminst somber in. “We hebben nu een beetje pech, maar het komt allemaal goed.”

Van der Greft baalde wel de wedstrijd tegen Abcoude verloren ging. Van der Greft: “Een nederlaag is natuurlijk nooit leuk. En tegen Abcoude kan je bijna spreken van een off-day. Maar ik ben niet bezorgd over de rest van seizoen, ondanks de stand op dit moment.” Van der Greft gaat de afgelopen wedstrijden langs en komt tot de conclusie dat Legmeervogels vaak meer verdiend had. “We hadden zeker meer punten moeten hebben. Daarnaast hebben we tegen behoorlijke goede ploegen uit onze competitie wel punten gepakt. Die punten komen dus wel, het balletje valt snel weer onze kant op.”

Laurens

Persoonlijk kan Van der Greft wel goed terugkijken op de afgelopen acht wedstrijden. De middenvelder scoorde al vijf  keer dit seizoen. “Natuurlijk is dat leuk, maar ik win liever dan dat ik scoor. Al verwacht ik niet dat ik in het topscorersklassement om de prijzen mee ga doen. Mijn focus ligt dan ook meer op de assists dan de doelpunten, al probeer ik op elke manier belangrijk te zijn voor het team”, aldus Van der Greft.

Laures vd Greft Komend weekend staat de wedstrijd tegen Nieuw Utrecht op het programma. Een belangrijke wedstrijd, omdat Nieuw Utrecht op dit moment op de laatste plaats staat. Van der Greft: “Het is voor ons weer een kans om de punten te pakken met. Ik merk dat we aan het groeien zijn met deze jonge ploeg en zoals ik al zei, hebben we een beetje pech gehad. Hopelijk zit het nu een keer mee en kunnen we dan een goede reeks neerzetten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het ons gaat lukken.”

Verslag Wessel Westerhof

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)