Amsterdammer Martin van Egmond stapt op als trainer van OSM '75

Van Egmond stapt op bij OSM ’75

Martin van Egmond (43) is opgestapt als trainer van zondag tweede klasser OSM’75. De Amsterdammer, woonachtig in Almere, kwam afgelopen week tot de conclusie dat verder gaan geen zin meer had. Van Egmond was pas sinds het begin van dit seizoen werkzaam bij OSM.

Van Egmond: “Ik ben zelf opgestapt. Ik lag met de spelersgroep niet meer op één lijn. Afgelopen dinsdag hebben we een pittig gesprek gehad met elkaar en hebben we ook niet getraind. Ik heb alles op een rijtje gezet en besloten niet meer verder te gaan.” Van Egmond sprak later in de week ook  nog met de technische commissie van de club maar beide partijen kwam er niet meer uit.  “Dan is er maar één conclusie mogelijk en dat is het contract ontbinden. Komende week maken we alles rond. Daar komen we wel uit.”

Op de website van de club staat te lezen: “OSM’75 en Van Egmond, dit jaar als nieuwe trainer overgekomen van Waterwijk, blijken op een aantal cruciale onderwerpen te veel uiteenlopende inzichten te hebben die verhinderen dat het seizoen op een stabiele en verantwoorde wijze tot een goed einde gebracht kan worden. OSM’75 betreurt de ontstane situatie maar kijkt, ondanks de korte samenwerking, met veel waardering terug naar de inzet en betrokkenheid van Van Egmond en wenst hem alle succes in het vervolg van zijn trainerscarrière”

Amsterdammer Martin van Egmond stapt op als trainer van OSM ’75

Van Egmond: “De voorzitter zei nog tegen me dat het echt een klap in zijn gezicht was. Hij is nog steeds enthousiast over me en vind me een goede trainer. OSM is een hele leuke club maar ik en de spelers zaten niet op dezelfde lijn. Helaas. Ik ben weer vrij man en ga lekker weer overal wedstrijdjes kijken. De trainers carrousel zal binnenkort wel weer gaan draaien en dan zie ik het wel.”

OSM’75 bereikte afgelopen weekend, zonder Van Egmond, de derde knock-out ronde van het bekertoernooi door SCW met 3-2 te verslaan. Vlak voor tijd stond SCW nog met 1-2 voor en had het ook al een strafschop gemist.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!