Van Lemmeren verlaat DCG en kiest voor uitdaging bij WVHEDW

Joey van Lemmeren vertrekt na vijftien jaar bij DCG. De linksbuiten kiest voor een nieuwe uitdaging bij WV-HEDW. Hoewel een vertrek bij ‘zijn’ DCG lastig voor hem is, kijkt Van Lemmeren uit naar zijn nieuwe club in Amsterdam-Oost.

“Het is een nieuwe uitdaging voor mij, bij een mooie club. Ik heb al een paar keer meegetraind en het is een leuke groep. Sommige jongens heb ik vroeger nog mee gevoetbald, dus ik kwam daar bekend binnen. En als je op zaterdag langs te lijn staat met al dat publiek, doet ook wat met je. De sfeer is geweldig en ik kijk er naar uit om daar volgend seizoen voor te spelen.”

Joey van Lemmeren DCG

Bij WV-HEDW krijgt hij te maken met concurrentie voorin, maar dat is voor de aanvaller geen probleem. “Concurrentie is juist goed voor mij. Zo kan ik het uiterste uit mezelf halen. Ik heb met de trainer gesproken en ik zal mijn kans krijgen. Ik hoop veel minuten te maken en mijn oude vorm terug te krijgen.”

Van Lemmeren speelde vijftien seizoenen in het shirt van DCG, dus het was een lastige beslissing voor hem. “Ik ben een jongetje van de club, het is moeilijk om dan te vertrekken. Iedereen vond het jammer dat ik weg ga, maar voor mezelf zie ik dit als een stap vooruit.”

Foto’s Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)