Home / Algemeen / Van Persie doet goal DVVA spits na

Van Persie doet goal DVVA spits na

VIDEO Mark van den Hoek, speler van zaterdag tweedeklasser DVVA laat op Facebook weten dat hij het doelpunt dat Robin van Persie afgelopen maandag maakte tegen Aston Villa ook al eens gemaakt heeft. Op 11 september 2010 om precies te zijn. En er zijn nog beelden van ook!

“En ik heb gewoon mijn eigen AA’tje moeten koen na de wedstrijd”, is zijn eigen commentaar bij het filmpje. Van den Hoek maakte het doelpunt in de wedstrijd Jonathan – Roda’46. Op aangeven van Frank Tervoert schoot Van den Hoek de bal op bijna identieke wijze binnen.  Roda’46, toen gecoacht door John van Loen won de wedstrijd met 0-4.

Van den Hoek: “Toen ik Van Persie maandag dat doelpunt zag maken moest ik er ineens aan denken. Ik wist dat mijn doelpunt op Youtube stond. Als ik ze vergelijk? Laat ik zeggen dat mijn doelpunt een amateur uitgave is. Die pass van Rooney was veel langer onderweg en Van Persie schiet hem ook van wat verder in.”

Van den Hoek komt sinds oktober al niet meer in actie voor DVVA vanwege een knie blessure. Van den Hoek: “ Er zit vocht in mijn knie en ik heb versleten kraakbeen. Er ontstaan dan irritaties. Eerst dacht ik dat in maart weer zou kunnen spelen maar nu richt ik me op volgend seizoen. Het gaat allemaal wat langzamer dan ik dacht.”

Oordeel zelf en vergelijk. Bekijk het doelpunt van Mark van den Hoek en het doelpunt van Robin van Persie. Het doelpunt van Van den Hoek begint rond de vijftig seconden!

[tubepress video=”27ipSr9_CJw” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ] [tubepress video=”HxNlAcdsff8″ embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]