Van Roon en Abcoude blij met elkaar

Trainer Rini van Roon en FC Abcoude hebben een overeenkomst voor onbepaalde tijd getekend. De intentie is om in ieder geval de komende twee jaar nog met elkaar door te gaan. Aan het eind van het seizoen zit Van Roon 3,5 jaar bij de tweedeklasser.

Van Roon: “Omdat ik al meerdere contracten bij de club heb gehad moesten ze me nu een verbintenis voor onbepaalde tijd aanbieden. We hebben in ieder geval de intentie voor de komende twee jaar uitgesproken en misschien komt er ook nog wel een derde jaar bij”.

Gisteren (zondag) zat Van Roon met voorzitter Roy Blom om de tafel.  Van Roon: “Het was een formaliteit. Twee maanden geleden hadden we alles al besproken. Mijn enige eis was dat Roy voorzitter zou blijven”.

Met het oog op de toekomst hoopt de club toch een rol van betekenis te kunnen gaan spelen in de tweede klasse en op langere termijn door te kunnen stomen naar de eerste klasse. Van Roon:”De kracht van Abcoude is dat we steeds de spelersgroep bij elkaar kunnen houden. Als ons dat de komende jaren ook lukt, we betalen namelijk geen dubbeltje,  dan kunnen we echt gaan meedoen voor  promotie”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)