Home / Algemeen / Verbroedering Swift en Zeeburgia
Voorzitter Rob Theunisse tijdens bijeenkomst afgelopen weekend op zijn club

Verbroedering Swift en Zeeburgia

Morgenavond (dinsdag) wordt op het Olympiaplein op het veld van  Swift een aantal wedstrijden gespeeld tussen Swift en Zeeburgia. De wedstrijden staan in het teken van verbroedering. Het idee is een vervolg op de bijeenkomsten van afgelopen weekend.  Verbroedering tussen Zuid en Oost!

De oefenwedstrijd tussen beide eerste elftallen stond afgelopen dinsdag al op het programma maar werd geschrapt vanwege de trieste gebeurtenis is Almere. Beiden clubs grijpen het voorval nu aan om de wedstrijden te spelen in het kader van verbroedering.  In het teken van sportiviteit en plezier, want daar gaat het amateurvoetbal eigenlijk over, zal er om 18:30 uur afgetrapt worden tussen de hoogste jeugdteam van beide clubs.

De A-junioren van Swift en Zeeburgia zullen niet tegen elkaar maar met elkaar spelen. De teams zullen worden opgesplitst om te laten zien dat het voetbal weer terug moet naar waar het om gaat: Plezier, acceptatie en sportiviteit. Na afloop zal in de kantine van Swift de wedstrijd en de afgelopen week worden besproken.

Om 20:00 uur spelen beide eerste elftallen tegen elkaar. Ook dit duel zal staan in het teken van verbroedering. Beide clubs nodigen u uit om dinsdag avond aanwezig te zijn.

Het Amsterdamsche Voetbal ondersteunt dit initiatief.

Eigen foto Zeeburgia: Voorzitter Rob Theunisse afgelopen weekend tijdens ene bijeenkomst bij Zeeburgia

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)