VIDEO: Maandag 26 mei 2e gala van Het Amsterdamsche Voetbal in Escape

VIDEO Maandag 26 mei zal Het Amsterdamsche Voetbal voor de twee keer het gala van het Amsterdamsche Voetbal organiseren in Escape aan het Rembrandtplein. Op deze avond zullen er diverse Awards worden uitgereikt en de kampioenen worden gehuldigd. Uiteraard zal alle worden omlijst door diverse optredens. Het gala is toegankelijk voor alle voetballiefhebbers. Zet 26 mei dus vast in je agenda!

Tijdens het gala zullen alle kampioenen uit onze regio worden gehuldigd en zoals het er nu naar uitziet zullen dat er een stuk meer zijn dan vorig seizoen. Tevens worden ook ‘de beste van Amsterdam’  gekozen. De komende weken kunt u weer stemmen in  de categorieën ‘beste speler’, ‘coach van het jaar’ en ‘talent van het jaar’. Daarnaast huldigen we de topscorers van het afgelopen seizoen en maken we bekend wie de beste speelster  van het seizoen 2013/2014 is geworden. De prijzen zullen worden uitgereikt door prominenten uit de voetbalwereld.

Sit versie Poster A0 copy kopie

De avond zal uiteraard worden omlijst met diverse optredens en beeld reportages van het afgelopen seizoen.

Het 2e Gala van Het Amsterdamsche Voetbal is voor iedere voetballiefhebber uit onze regio. Op de speciale ‘gala’ pagina vindt u de komende tijd alle informatie over de  kaartverkoop, optredens , prijsuitreikers  en kunt u vanaf eind april ook stemmen op de genomineerden in de diverse categorieën.

Wij hopen u allemaal te mogen verwelkomen in Escape om op een passende wijze afscheid te nemen van het seizoen 2013/2014. Bekijk de promo voor Het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal en zet maandag 26 mei dus vast in uw agenda! Ga voor informatie over kaartverkoop en programma naar onze ‘gala’ pagina.

[tubepress video=”BA2wdW30-Kw” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)