VIDEO: Martin Steenvoorden wordt assistent bij Quick Boys

Martin Steenvoorden, de huidige trainer van zaterdag tweedeklasser WVHEDW is komend seizoen assistent-trainer bij zaterdag hoofdklasser Quick Boys. De club uit Katwijk zal dat deze week bekend gaan maken. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij Jan Zoutman (nu nog FC Twente) gaan assisteren.

Steenvoorden reageerde bevestigend toen Het Amsterdamsche Voetbal hem naar zijn overgang vroeg. Steenvoorden: ” Ja dat klopt alleen wil de club eerste de hele staf rond hebben voordat ze naar buiten treden.” Dit heeft vooral te maken met de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer. Jan Zoutman is de grootste kandidaat, maar de oefenmeester moet waarschijnlijk met FC Twente nog wat zaken afhandelen dat bekend is geworden dat Jong FC Twente zich terug trekt uit de Jupiler League.

Steenvoorden was in het verleden ook actief als speler voor Quick Boys en verheugd zich er op om in Katwijk aan het werk te gaan. Hij is vol lof over de club die volgens hem fantastisch georganiseerd is. In onderstaand interview gaat Steenvoorden wat dieper in op zijn overgang en zijn toekomst als trainer.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)