VIDEO NFC gaat helemaal los na handhaving in tweede klasse

VIDEO NFC heeft zich door een 0-1 overwinning op Zandvoort weten te handhaven in de zaterdag tweede klasse. De ploeg van Patrick Lokken zag de opmars van de laatste weken worden beloond. Met Pasen zag het er nog allemaal heel slecht uit maar door een treffer van Leon van Delft is de handhaving in het eerste jaar een feit.

Zonder trainer Patrick Lokken, zijn ouders waren veertig jaar getrouwd, en met assistent trainer Jessy Lissauer in het veld werd de coaching gedaan door de geblesseerde spits Michael Lippens.

Zandvoort, dat ook nog niet zeker is van lijfsbehoud, had de eerste helft de zware wind tegen en wilde absoluut niet voetballen. NFC speler Dirk Franken: “ De wedstrijd was niet om aan te zien.  Het was ook niet mogelijk met die wind. Zandvoort schoot elke bal hard over de zijlijn. In de tweede helft hadden wij wind tegen en kwamen ook niet meer aan voetballen toe.”

Slechts een moment werd er wel gevoetbald en dat leverde gelijk een treffer op. Een combinatie tussen Franken en Maarten Zwaan zorgde er voor dat Zwaan Diego Medina de diepte in kon sturen. Uit zijn voorzet kon Van Delft vrij in tikken.

Door de zege is NFC niet meer te achterhalen door OSV (dat gelijk speelde tegen DVVA). Dat betekend dat de ploeg van Patrick Lokken ook volgend seizoen weer verzekerd is van een plaats in de tweede klasse.

Na afloop barstte het feest los in de kleedkamer. Het Amsterdamsche Voetbal wil u deze beelden niet onthouden.

[tubepress video=”jEniM4DjHZM” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)