VIDEO: Nieuwe rage bij amateurvoetballers

VIDEO Aan het eind van de training nog even laatje trappen. Het is niet meer van deze tijd. Amsterdam Roy van der Mije, tegenwoordig trainer van het Haarlemse EDO introduceerde iets nieuws op zijn training. Het werd een groot succes. Bekijk hier de hilarische beelden.

“De panaltykiller’ noemt Van der Mije het op Facebook. De regels zijn simpel. Je legt een bal op de penaltystip en een bal zo’n drie meter daarachter. De spelers legt zijn vinger op de verste bal en draait vijftien rondjes. Daarna rent hij naar de bal op de penaltystip om die vervolgens binnen te schieten. Het lijkt makkelijk, aar dat is het zeker niet.

Alles wordt natuurlijk vastgelegd met de mobiele telefoon en vervolgens verspreid op Facebook. Vervolgens nomineer je een andere voetballer en voor je het weet ontstaat er net zo’n rage als de Icebuck Challenge.

Het Amstyerdamsche Voetbal ontvangt graag de leukste filmpjes en zal binnenkort de meest hilarische momenten op haar website tonen. Je kunt je filmpje mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)