VIDEO Vrouwen Zuidoost United naar bekerfinale

Het had een unieke, Amsterdamse bekerfinale kunnen zijn in het Vrouwen zaalvoetbal. Zowel OS Lusitanos als Zuidoost United hadden zich geplaatst voor de halve finales, maar helaas kon alleen Zuidoost United een finaleplaats bemachtingen. OS Lusitanos verloor in eigen huis met 1-2 van VV Pernis uit Rotterdam.

Beide elftallen komen uit in de Eredivisie Vrouwen en OS Lusitanos werd afgelopen seizoen zelfs kampioen in deze afdeling. Helaas voor de landskampioen kon de bekerfinale niet bereikt worden. OS Lusitanos is wel nog in de race om haar titel te prolongeren. OS Lusitanos staat tweede, met één punt achterstand op lijstaanvoerder Drachtster Boys. De samenvatting van de wedstrijd tussen OS Lusitanos en VV Pernis kunt u vinden via deze link.

Zuidoost United wist vrijdag dus wel de finale te bereiken. Op bezoek bij FSG/Gezien.nl won Zuidoost United met 4-6 van de nummer van de Eredivisie. Zuidoost United staat zelf op een zesde plek in de Eredivisie en zal het in de finale moeten opnemen tegen VV Pernis, dat op dit moment een derde plaats bezet. Hieronder ziet u hoe Zuidoost United aan de hand van de zusjes Michelle en Priscilla Playfair FSG/Gezien.nl verslaan en de finale bereiken.

Video en foto: KNVB Zaalvoetbal

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)