VIDEO: Wartburgia in een commercial dankzij nieuwe sponsor

VIDEO De mannen van zaterdag vierdeklasser Wartburgia acteerden onlangs in een reclamefilm voor hun eigen vereniging, Dankzij de nieuwe sponsor voelden de spelers van trainer Hans Bergsma zich even een profspeler. Het resultaat mag er wezen.

Het idee kwam van de spelers Roland Punt en Joep Knevel. Beiden maakte in de zomer  van 2012 de overstap naar Wartburgia. Punt: “We hadden nieuwe shirts nodig en toen hebben Joep en  ik gezegd dat we die met ons bedrijf Freshmen Media wel wilden sponsoren. Naast onze naam op de shirts wilden we kijken of we ook wat meer aandacht konden genereren. En als je dan een eigen online filmbedrijf hebt is het niet zo moeilijk om iets te bedenken.”

Het resultaat is dat Wartburgia nu over een echte commercial beschikt met in de hoofdrol de spelers van het eerste zaterdag elftal. En natuurlijk ontbreek de karakteristieke trainer Hans Bergsma niet. Punt: “Alle spelers, behalve Joep en ik dan, komen in beeld. We hebben er voor gekozen om met veel vertraagde beelden te werken. Iets dat je niet veel ziet in het amateurvoetbal en normaliter alleen is weggelegd voor het betaalde voetbal. Tijdens de wedstrijd waren ze al snel vergeten dat we aan het filmen waren. Het meeste materiaal komt ook uit de wedstrijd. Na afloop hebben we alleen nog wat extra beelden gemaakt om mooi close te kunnen filmen.”

Het promotie filmpje van Wartburgia is opgenomen tijdens de wedstrijd tegen ZRC Herenmarkt. Wartburgia won met 7-0.

[tubepress video=”Sk9z8dSNp-c” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)