Vier goals Geel voor winnend Beursbengels, DVVA gelijk

In de zaterdag tweede klasse A heeft Beursbengels haar tweede overwinning van het seizoen geboekt. NFC werd met 6-2 verslagen door onder meer vier doelpunten van Donny Geel. DVVA verspeelde onnodig een voorsprong tegen BOL(2-2).

DVVA stond bij rust nog op een 2-1 voorsprong tegen BOL  door doelpunten van Muus Visser en Bart Wijdeman, maar tien minuten voor tijd gaven de Amsterdammers de zege alsnog weg (2-2). Trainer Sjaak Tersteeg: “Dit is zeer teleurstellend. In de eerste helft is Bol slechts één keer voor ons doel gekomen en dat was nog raak ook. Na rust krijgen we zeker vijf opgelegde kansen om de score hoger te laten oplopen maar dat verzuimen we gewoon. Door een fout van ons wordt het dan ook tien minuten voor tijd nog 2-2. Echt zeer teleurstellend allemaal.”

Beursbengels boekt haar tweede zege van het seizoen. NFC  werd na een ruststand van 3-1 met 6-2 verslagen.  NFC, dat weer kon beschikken over doelman Collin van Velzen (zie elders deze site) kon het de eerste helft aardig bijbenen. Nadat Juanito de Mee Beursbengels op voorsprong had gezet was het Paul Berkelaar die voor de 1-1 zorgde. Dennis Gerritsen zorgde vervolgens voor de 2-1.  Donny Geel maakte nog voor rust de 3-1. NFC-trainer Patrick Lokken: “ Het ging helemaal niet onaardig, maar in de tweede helft was ons verzet gebroken.”  Dat was trouwens pas nadat Berkelaar voor de 3-2 had gezorgd. NFC kreeg nog wel wat kansen maar scoorde niet. Het laatste deel van de wedstrijd was voor Donny Geel. Hij tilde de tussenstand van 3-2 persoonlijk naar een 6-2 eindstand. Met vier treffers was hij absoluut de gevierde man bij de ploeg van Charly Olf.

Archieffoto Donny Geel

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)