Vijf spelers Kadoelen betrokken bij auto-ongeluk op weg naar wedstrijd tegen Sporting Andijk

Het duel in de derde klasse A tussen Sporting Andijk en SV Kadoelen ging aflopen zaterdag niet door omdat een auto, met maar liefst vijf spelers van Kadoelen, betrokken was bij een ongeluk op weg naar de wedstrijd.

Kadoelen besloot de wedstrijd tegen Sporting Andijk niet te spelen omdat de spelers last hadden van nek- en rugklachten. Nadat de staf en een aantal spelers in Andijk arriveerden kwam er een ernstig telefoontje van één van de Kadoelen-spelers. Eén van de auto’s met vijf spelers van Kadoelen erin bleek betrokken te zijn bij een ernstig ongeval waarbij meerdere auto’s betrokken waren.

Gelukkig vielen de verwondingen mee. Flinke kneuzingen en nek- en rugklachten waren er wel waardoor deelnemen aan de wedstrijd onmogelijk was. Gelukkigerwijs reed er een auto met andere Kadoelen-spelers vlak achter het ongeval zodat die hulp konden bieden aan de slachtoffers ter plaatse en hun ploeggenoten konden opvangen.

Na dit alles te hebben aangehoord zijn bestuur en staf van Sporting Andijk, sv Kadoelen en de scheidsrechter van dienst bij elkaar gekomen en werd besloten af te zien van het spelen van de wedstrijd. Ook de scheidsrechter was langs het ongeval gereden net als diverse mensen van Sporting Andijk zelf.

Het duel zal naar alle waarschijnlijk op zaterdag 24 oktober worden ingehaald. De scheidsrechter heeft melding gemaakt van de situatie en heeft gisteren nogmaals de KNVB op de hoogte gesteld van het voorval..

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)