Voormalig prof Randy Rustenberg naar ZSGOWMS

Zondag tweedeklasser ZSGOWMS heeft zich voor komend seizoen versterkt met Randy Rustenberg. De linksbenige verdediger kwam als laatste uit voor OFC en was dit jaar op stage in Amerika. Rustenberg speelde in de jeugd bij Ajax.

Rustenberg, die officieel nog lid is van OFC, vertrok in de zomer van 2004 van Ajax naar Waalwijk waar hij in het seizoen 2004/2005 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. In twee seizoenen kwam hij tot dertien wedstrijden in de hoofdmacht. Vervolgens kwam hij twee jaar uit voor Dordrecht. Daar speelde hij in het eerste seizoen 22 wedstrijden en kwam hij in zijn laatste jaar slecht tot zes duels.

Randy Rustenberg in 2008 bij Dordrecht
Randy Rustenberg in 2008 bij Dordrecht

Na twee jaar Cambuur (totaal 42 wedstrijden) belandde halverwege het seizoen 2020/2011 bij AGOVV. Na een minder succesvol avontuur in Thailand bij Pattaya United kende hij nog een korte periode bij Emmen, maar hij speelde daar geen officiële wedstrijden.

In totaal speelde de 32-jarige Rustenberg 105 wedstrijden in betaalde voetbal. In augustus 2012 vertrok hij naar amateurclub Presikhaaf in Arnhem om in de zomer van 2014 bij OFC neer te strijken. Komend seizoen speelt hij dus bij ZSGOWMS. De club die volgend seizoen onder leiding staat van Murat Boke maakt nog kans om via de nacompetitie te promoveren naar de eerste klasse.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)