Home / Algemeen / Voorzitter Abcoude stopt er mee
Roy Blom stopt aan het eind van het seizoen als voorzitter bij FC Abcoude

Voorzitter Abcoude stopt er mee

Voorzitter Roy Blom neemt afscheid als bestuurslid van FC Abcoude. Ook de bestuursleden Göbel en Ruseler zullen aan het eind van het seizoen afscheid nemen van hun functie. Ruim drie jaar heeft dit trio zich, als bestuurslid, ingezet voor FC Abcoude.

Het vertrek van voorzitter Blom komt onverwacht. In een persbericht zegt Blom: “Ik zal net als Coen Ruseler mijn functie neerleggen omdat ik het niet meer kan combineren met mijn baan als directeur van Borchland. Ik wil en moet me focussen op mijn bedrijf. De noodzaak om een constantie focus te hebben op het realiseren van business in een nog steeds stroeve markt waar het vertrouwen van consumenten en de zakelijk markt vraagt meer dan 100% van mijn tijd.”

Blom, Göbel en Ruseler nemen met pijn in hun hart afscheid. Tot het eind van het seizoen zullen ze zich samen met Marcel Kok (secretaris) en Gemmy Baauw (penningmeester) blijven inzetten voor de club. Göbel had al eerder aangegeven te stoppen als penningmeester maar hij bleef aan als bestuurslid technische zaken.

Inmiddels zijn twee club iconen benaderd om over de opvolging na te denken. Blom wil wel graag betrokken blijven en zich in blijven zetten voor de ‘commissie accommodatie’ en de contacten blijven onderhouden met de gemeente en naburige hockeyclub. Ruseler blijft betrokken bij de bussinesclub van FC Abcoude.

In het weekend van 13 tot en met 15 juni zal de club ongetwijfeld op passende wijze afscheid nemen. Dan bestaat FC Abcoude namelijk veertig jaar.

Foto: Roy Blom stopt aan het eind van het seizoen als voorzitter van Fc Abcoude

Send this to a friend