VV Aalsmeer eindigt bestaan met reünie

In 2014 bestaat Voetbal Vereniging Aalsmeer 95 jaar. Dit jaar is tevens het laatste jaar dat de club onder de naam VV Aalsmeer door het leven gaat. Zoals bekend gaat de club met ingang van het seizoen 2014-2015 met RKAV en Jong Aalsmeer United op in de nieuwe fusievereniging FC Aalsmeer. Een aantal leden van VVA heeft in januari 2014 het idee opgevat om een reünie voor (oud-)spelers te organiseren.

Deze reünie vindt op zaterdag 14 juni van 19.00 – 23.00 uur plaats in het clubgebouw De Silveren Draeck van VV Aalsmeer. De reünie maakt onderdeel uit van een feestelijke laatste dag van de club waar ook leden met een grote verdienste voor de club op een bijzondere wijze in het zonnetje worden gezet.

De reünie start ’s avonds met een wedstrijd tussen Oud-Aalsmeer zaterdag en Oud-Aalsmeer zondag. Van het zondagelftal zullen veelal spelers acte de presénce geven uit de Hoofdklasse-tijd van begin jaren 90. Veel bekende oud-spelers hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld aan de Dreef en begint om 19.00 uur.

Na de wedstrijd is vanaf 20.00 uur een (digitale) presentatie van veelal unieke foto’s uit de geschiedenis van de club in het clubhuis te zien. Verder is er in de bestuurskamer een kleine expositie ingericht met bijzondere wetenswaardigheden (fotoboeken, clubbladen) uit 95 jaar VV Aalsmeer.

Vanzelfsprekend is de avond vooral bedoeld om elkaar, na jaren, weer te ontmoeten. Uit de inmiddels binnengekomen reacties blijkt dat de reünie leeft in en rond Aalsmeer. Mensen die op de één of andere manier een binding met de club hebben zijn natuurlijk van harte welkom.

Met dank aan Voetbal In Aalsmeer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)