Home / Algemeen / VVA/Spartaan haalt uit tegen DSS

VVA/Spartaan haalt uit tegen DSS

VVA/Spartaan heeft vanmiddag duidelijk gemaakt hoe de ploeg ervoor staat dit seizoen. DSS werd volledig overklast en na negentig minuten stond maar liefst 6-1 op het bord. Het seizoen is nog maar twee wedstrijden oud, maar het is duidelijk dat er VVA/Spartaan rekening moet worden gehouden als het om de bovenste plaatsen in het klassement gaat.

Nog voor rust was de wedstrijd al gespeeld. Met vloeiende aanvallen en een oppermachtig VVA/Spartaan kon DSS alleen kijken hoe het 4-0 werd. Na rust nog twee erbij en bij een stand van 6-0 was de storm enigszins uitgeraasd en mocht DSS ook een doelpuntje meepikken. Wat op Het Kampioenschap van Amsterdam al duidelijk werd was vandaag zichtbaar. VVA/Spartaan heeft op dit moment de juiste samenstelling om er een mooi seizoen van te maken. Doelpuntenmakers vandaag voor VVA/Spartaan: Lava Daniel 3x, Jessy Tuffour 1x, Moustafa Adouyaya 1x en Aziz Mohdadi ook 1x.

Thijs de Graaf, voorzitter van VVA/Spartaan was onder de indruk.
De Graaf:’Dit is het beste spel van ons eerste team dat ik in jaren heb gezien. We waren in de eerste helft echt oppermachtig.’

Volgende week is er een echte krachtmeting. VVA/Spartaan gaat dan op bezoek bij Velsen, volgens velen ook een kandidaat voor de titel.